fredag 13. september 2013

Ny bestilling - Høyhelte venninnecupcakes!
Her kommet et lite kort innlegg før man inntar horisontalen en fredags kveld! Man vet man har småbarn når man er mer fokusert på lørdagsmorgen, og organisering i forkant, enn på fredagens festligheter!

For noen dager siden fikk jeg en bestilling fra tanta mi på sjokoladecupcakes (Merkelig hvor populært sjokolade er..) Hun skal ha en venninnegjeng over og ville ha noe "jentete".. dog snakk om voksne jenter dette da! =) 


Uansett.. resultatet ble mektige sjokoladecupcakes med høyhelte sko! En god del arbeid med pynten..men såå verdt det! Veldig gøy å prøve noe nytt!


Gikk med en god del spisbart lim på dette prosjektet! =) Mal til skoene laget jeg selv med matpapir!

Håper alle blir fornøyde og jeg gleder meg til tilbakemeldinger!Har også lyst til å slenge på at jeg håper på litt kommentarer her på bloggen også! Det er veeldig koslig og motiverende om noen har lyst til å legge igjen en liten hilsen om de stikker innom, så bloggen ikke blir så enveiskjørt! =) Gi meg gjerne et hint om du vet av bra blogger som kan passe for meg..eller om du har lyst til at jeg skal titte innom din blogg! 
2 kommentarer:

 1. Ja, du skal få meg til å tro at dette var arbeidskrevende, men du verden så flott det ble! Nesten for fine til å spise opp, spør du meg!
  Tante ble nok fornøyd med disse lekre kakene.

  Her er det tåke og regn i dag etter uker med finvær, så det må vi tåle. Fint strikkevær i alle fall, og bakevær. Jeg har en brøddeig på gang...

  Riktig god helg!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. =) Tuusen takk for kjempekoslig kommentar Ingunn! =) Ja håper virkelig hun blir fornøyd! Men har vel allerede fått hint om de er godkjente!;)

  Her ikke været så aller værst egentlig=) Oppholdsvær og delvis blå himmel! Så her blir det ut å sprette med barna..

  Så deilig med hjemmelaget brød! Du er jo kjempedriftig! Burde ha vært flinkere på akkurat det området jeg og! Er jo så mye bedre enn kjøpebrød!

  Kos deg med strikking og baking! Selv håper jeg på litt tid til å få sydd litt i løpet av helgen.. =)(kommer på bloggen i såfall)

  Og ha en riktig god helg!

  Klem fra meg og trollene mine!

  SvarSlett

=) Legg gjerne en beskjed her!=)

Beklager at jeg må ha på ordbekreftelse..,men har vært plaget med mye spam!