Ingredienser:
200 g |
marshmallows |
2 ss |
vann |
2 ss |
Flott matfett - Her har jeg med hell brukt Delfifett isteden |
ca.300 g |
melis - Blir ofte mye mer.. man må prøve seg frem! |
|
|
|
Fremgangsmåte:
1.
Ha vann og marshmallows i en bolle og sett i mikrobølgeovnen på full styrke til marshmallowsen smelter eller eser kraftig opp.
|
2.
Rør inn matfettet og ha i melisen, litt etter litt. Kna melisen inn
med hendene. (Blir massen for bløt, tilsetter du i ekstra melis.) |
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sAnQZuTYiC-i1wQJjX1ucYdo7kzeG-TZBJPik8TVkeV4e197gN3TW243BmHehQEpkVQ2clHkdYAscoYFOoJUt2pQkoM-iTsjBDMi1mFxOutumCCV0=s0-d)
3.
Oppbevares i romtemperatur, godt innpakket i plast. | | | | | | |
|
| | | | | | |
|
Flinka!
SvarSlettOg et godt tips er det med fargen. Gjelder også marsipan! ;D