torsdag 13. juni 2013

Da har jeg flyttet alle oppskrifter hit til denne bloggen!=)

Ja det var mye enklere og mer oversiktelig å ha oppskriftene på samme blogg som resten! Tok meg bare litt tid å finne ut hvordan jeg kunne fikse det! Jeg må innrømme at det går litt tregt mht tekniske saker! ;)Nå kommer jeg til å legge ut oppskrifter fortløpende når jeg skriver om baking/matlaging og legger ut bilder=)

Håper dere finner noe spennende!=) Og igjen legg gjerne igjen kommentarer! Det er kjempekoslig! Ser også etter spennende blogger å følge..så kom gjerne med anbefalinger!=) Hovedsaklig om familieliv, matlaging, baking og håndarbeider!

Kan jo hende jeg truer deg med en cupcake!I kveld kommer det et blogginnlegg om noe som heter Like And Share! =) Jeg mottar gratise produkter mot at jeg skriver anmeldelser! Denne gangen skal jeg teste et dyrt produkt jeg fikk og skal dokumentere virkningen i over 5 uker! Spennende!=)
Har også endelig funnet ut hvordan jeg fikser vannmerker på bildene mine!=) Så da blir det kanskje litt mer å se til barna mine og!=) 2 kommentarer:

  1. Lurt å samle alt i samme blogg, så blir det ikke så mye å holde rede på. =)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det var det jeg fant ut jeg og!=) Måtte bare bruke litt tid på hvordan bare!;) Men nå er fanen i orden og lettere å holde styr på alt!=)

      Slett

=) Legg gjerne en beskjed her!=)

Beklager at jeg må ha på ordbekreftelse..,men har vært plaget med mye spam!