mandag 24. juni 2013

Ikke tid til å bake i dag..fordi...jeg var alt for opptatt på å øve på å lage smiley med tunga mi.. rett og slett..+ at vi har vært på husvisning da;) Veeeeldig interessant objekt.. drømme drømme..men vi får se! Interessen var STOR.... (sukk)Sofies stooore drøm er jo å få en hage hvor vi kan ha trampoline! Det er det eneste som betyr noe..det..og det å få en lillesøster...(fatter ikke at hun ikke syns det er nok med turbotarzan)
Kallen ønsker seg garasjeplass og bikkje!


supergodt å spise stein!
Supertarzan derimot har kun ønsker om å rusje, løpe og rive ned! Og spise stein.. Vi prøvde oss på en tur på Sirkus Shopping i dag.. hu mor trenger noen sårt tiltrengte filler... Men akk nei.. Bare å glemme.. la varene pent tilbake (kasta dem så fort jeg kunne i nærmeste hylle) og kom oss hjem i en fart.. Ut å leke..  gutten gikk 2 km... og sovna som en dupp etterpå! Superlurt! Trur hu mor får ta seg en tur på shopping alene til helga isteden!;)


Til slutt fant han seg en koslig dame med like klær som han fulgte etter.. (til hennes store glede heldigvis=)                                                       Og hva ønsker mor seg?

                                            Bare den hærlige familien hun alt har..

                                                   (og muligens litt fred og ro;)

                                                        Da blir a bra glad da;)

Ikke lett å ikke gjøre seg til på bilder..fikk i utfordring å klare det..det gikk nesten! :P
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

=) Legg gjerne en beskjed her!=)

Beklager at jeg må ha på ordbekreftelse..,men har vært plaget med mye spam!