lørdag 15. juni 2013

Dårlig med baking i helga gitt! men RYDDING vart det my av!

Ca sånn sjer æ ut når æ vaske gulv...

Ja no va det på tide med en viiiiirkelig våropprydding her! Merkelig kor my skit man samle igjennom et liv! Og uansett kor mang gang æ rydde og rydde og kaste og kaste så dukke det opp tonnevis med rot og ting...

 Blant anna et par niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice clipon-solbrilla!! Og en eldre type mobiltelefon.. det mest artie va jo at det batteri på den..og der lå det my snedige meldinga gitt.. type 4-5 år tebake i tid! Da ble det en god pause i ryddinga!

Innimellom ryddinga va vi litt crazy og tok helt av med såpebobla innendørs! Veldig poppis!Meeen en liten tur ut vart det jo lell! Ble jo så fint vær plutselig! Og mr Turbo fikk spring av sæ på leikeplassen!

Temmelig målbevist kar...

Det e klart det e for lite sand i den ene sandkassa mamma..e jo derfor æ hente fra den andre!

Men ska man bli så skitten da??

Så da e det bra man kan plaske litt i sola!


Så da e det bare å få mini i seng og benke sæ foran tvn te nok en gressenkekveld! Kjæresten har flykta fra landet..og nærmeste bestemt te Helsinki... En rettlig guttetur med andre ord! Mon tru om det kanskje e min tur neste gang? 

Men når æ sjer mæ rundt i stua her..så tenke æ at tvkveld utgår med høye beinløft..ende vel opp med middag kl 23 igjen!:P Men sånn e det når Eirin leike husmor! Nevnt æ at æ e lei av klær? Spesielt babyklær.. har nok te en familie på 10! Så no gies det vekk i store mengda! 

GOD LØRDAG FOLKENS!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

=) Legg gjerne en beskjed her!=)

Beklager at jeg må ha på ordbekreftelse..,men har vært plaget med mye spam!